Veel lof voor onze assessments!

Schoolleiders kunnen zich laten (her)registreren bij het Schoolleidersregister via een herregistratie assessment bij 1801. 1801 is gecertificeerd als professioneel beoordelaar en heeft veel ervaring met het afnemen van assessments in het onderwijs.

logo schoolleidersregister

Opnieuw geaccrediteerd

In december jl. heeft het assessmentteam een audittraject afgesloten en is het assessment waarmee schoolleiders zich kunnen (her)registreren opnieuw geaccrediteerd! Bij de toekenning sprak de Commissie Certificering haar lof uit voor de kwaliteit van het assessment en de assessoren die de assessments afnemen.

Naast de accreditatie voor het registerassessment kregen wij tevens nieuwe thema’s geaccrediteerd voor de herregistratie. Ook daar was de commissie zeer enthousiast over. In de praktijk betekent dit dat je nu voor alle professionaliseringsthema’s bij ons terecht kunt voor waardering van door jouw ondernomen leeractiviteiten in de afgelopen registratieperiode.

Dus, wil je je laten registreren bij het schoolleidersregister? Neem dan contact op met William van den Dries of Sanne van den Brink. Zie de contactgegevens hieronder.

Wil je meer lezen over herregistreren als schoolleider?

  • Lees meer op onze website.  
  • In onze kennisbank vind je een uitgebreid artikel over herregistratie. Hierin lees je wat het verschil is tussen vooraf en achteraf waarderen, hoe je jouw 'alledaagse werk' kunt laten valideren voor het schoolleidersregister en hoe 1801 je daarbij kan helpen. 
Ga naar de Kennisbank

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.